Bevallom, mielőtt ezt a receptet elkészítettem volna, valami mást terveztem, de annak a receptnek várnia kell ;) Miért?
Mert a recept alapja a pirított mogyoró, de sajnos túl gyorsan elfogyott (majd megtudod, hogyan, amikor elkészíted ezt a rágcsálnivalót).
Elkészítés:
- Ez az őrülten finom snack a legegyszerűbb recept kategóriában is versenyezhet.
- Szükséged lesz egy sütőre (175 fokra előmelegítve), egy tepsire, sütőpapírra... és persze mogyoróra.
- Helyezd a sütőpapírt a tepsire, és tedd rá a mogyorót, szépen elrendezve. Tedd az egészet a sütőbe 15 percre. A mogyorót sütés közben kicsit megkeverheted.
- 15 perc múlva vedd ki a sütőből, terítsd egy konyharuhára (válassz olyat, amit már nem sajnálsz), és hajtogasd össze. Ezután rázd össze a mogyorókat, hogy eltávolítsd a héját, és máris egy nagyszerű rágcsálnivalót kapsz.
A pirított mogyoró önmagában is fogyasztható, de adható turmixhoz, vagy.... nos, ez a recept maradjon egyelőre titokban ;)
Jó étvágyat!